Friday, October 29, 2010

berkawad :)





tbe tbe aku rindu kt kawad :) tk saba tggu nex year , nk kne pumpink lg , nk kne mara ble kaki mls nk angkat , nk reka formasi baru ramai ramai dgn kawan laen :D heee , nk buat formasi trbaek laaa nex year . no way nk dpt nmbr third lgi -.- please la , malu la kp hoyyy . never in history kp dpt nmbr thrd okay . eish , yg pntg kne work hard nex year . mntang mntang da jdi senior ;DD heee , tak saba nye <3 da thu sgt sape yg jdi sarjan , fr sure maisha then fr guy tk thu lg :) yg pntg aku msti la naek pangkat , up skit , jd apa heh ? haha , koperal <3 ngeee , tpi tkda kuase mne pon :) koperal jeeee , hee . ble kwad , muka merah hbis :O pns terik la kn ? haha , pstu muka jd gelap -.- eee , tu yg tk suka tpi nk buat apa , da suka brkawad haha smpai kn mama smtimes pon kureng suka jgk aku nk involve involve dlm kawad ni lg lg ble cm nex week nye nk hari sukan , ktorg msti buat ltihan kawad , buat frmasi almost evryday . smtimes on strday pon dtg skola or tak pon dtg kt tmn dpn skola , apa lg , brkawad . haaa , tu psl mama agk kureng tk suka . haha :D tp nk buat cmne :) aku sukaaa <3 heee , kaki ni da tk saba nk maen hentak hentak lg . tgn ni tk saba nk straight and keras kn :DD haha

2 comments:

ftnfadzil said...

i miss this too. eh aku ade afew fomasi, nanti aku pass kat kau eh. mane tau korang suke

adira said...

nakkkkkk :O aku nak aku nak . dnt frgett tawwww