Thursday, October 21, 2010

kauuuuu

susah kn ckp dgn org perasan ? :) kalo dye tgk dunia dye je , mmg susah la . eishh , cant you see , kau dgn aku pijak kt tanah yg sme , HELLO -.- please la buang atittude tu . ble tk puas hati , thu nk perli org , then nk kutuk org dr blkg . kau sdr tak yg kau tu two faces ? :) oh yah ! fr sure yo dont ;) heee , pity you ar weyhhh . anyway , jst so you knw , aku da lme kot nk snyap tp haaa , bt at ths time . dr dlu lagi , tk bruba bruba ngn perasan kau , ngn bajet kau , ngn two faces kau tu . hey , chill la :) aku thu kau hotsentap kn ? tk prlu nk bajet sgt mcm hotsentap kau tu nk mng evrything , haha :D

7 comments:

Eyreens Lapchuchomuch said...

woo siapa yang hotsentap tu? haha mesti kuat kene sentap ;DD

adira said...

esok i bgthu :) haha , tu ar . byk sgt kne sentap ar tuuu :D

Eyreens Lapchuchomuch said...

eh eh youu td kt skolah u cerita dgn fatin pasal apa time prhimpunn tu hazim ke?

adira said...

you bole lak dok comment kt sni eyh ? haha , esk la babe i cte

hazim nasruddin said...

garang garang...mmg berpijak tanah yang sama tapi kehidupan lain2..kn?? nie cm nie la...kalo rse2 tk puas hati sound trus dpn....jgn la cm nie..pndai berak pndai basuh..jgn la asyk nk baling batu smbnti tgn..k?? don be a loser..juz like b4..

adira said...

excuse me :) you dnt knw nthng , tkyah la nk ckp im loser or wht . haa , okay then , yah i am :)

hazim nasruddin said...

hahaha and u also dont know notine so stop saying people babi,selfish,useless or what...you are just to proud with a bit hapiness borrowed by Allah for you..istighfar la BUDAK DAH MATANG...hahaha...loser alwys said smtine behind and and bile kt dpn2 deny evrytine..walawei MINAH LOSER!