Tuesday, December 21, 2010

ths year , times working so fastttt . anthr one week bfre school start . and im turning seventeen . omg , i cnt believe it . rse mcm bru ystrday masok skola and now lagi one year nk hbis skola , haha . eishhh , tkda smgt lgsg la nk gy skola fr nxt year . dnt get it why , sbb spm ke kn . haaa , smtimes i was dreaming abt spm nxt year . holimacro , sumpah takotttt . rse mcm nk pmr blk , cpt betol kn adira ni da jd teenager , haha . tuptap tuptap da hbis spm and time tuuuu mmg holidayy hbisss . wheeee , tp tp msti rindu nk skola blk . nk pkai uniform skola , shit . mmg akn rindu arrr . hm , smtimes i prefr hbis skola bt smtimes prefr nk strt skola blk frm kndrgrten . haha , haihhh , ths thusday result pmr kluar . knape aku mcm prasan yg result tu utk aku ha , haha . lawak gylaaa , smpai jd takott laaa . pfffttt , whathefff . hakhak , hmm fr now aku tkda smgt la nk bkk buku . yeye je ckp nk ulangkaji blk sbjct yg susa susa tu tp amendeee , hampehhh . physcs , chmistry lagi arrr . da ar fail fr final exam tu , tk reti reti nk stdy blk frm now . haihhh , adiraaa , apa nk jadi niiii . nnti regret bru thu nk nangis melalak lalak . yg aku rse smgt skittttt nk stdy , add math je . pfffttt , thu laaa suka mathhhh , tp please ahhhh . bkn tu je yg kuar fr spm nnti . yg lemah tknk stdy , yg laen distdy nye . eishhh , mama pun da bebel da tuuu . angah , ble nk strt stdy la apa la , popek popek je ble nga dduk dduk ngn dye . bfre pgy tdo , da set da tmmorow bgun nk la bkk buku aftr ive done evrythng tp hancusss , haha . wke up wke up , tv dpn mte . hek , apa niii . haha , tk sggup nk tgk future aku nnti mcm mna if still tk bruba .

2 comments:

Syamim Amelina said...

youuu ! doakan I tau for result pmr nnti. haha

adira said...

hee , i doa kn da ponnn snce you buat exam lagi :D